Nu har du chans att driva vidare denna stora och fina butik i centrala Torsby!

Gillar du inredning, skönhet, kläder och skulle vilja ha något eget så är detta ett ypperligt tillfälle då denna populära och väletablerade butik är till salu. Rörelsen har år funnits i 70 år och har en stor kundkrets med många återkommande kunder och är välkänd även utanför orten. Nuvarande ägare har drivit butiken i 19 år. 

Lokalen är på 923 kvm innehållande stora fina butiksytor med bra exponeringsmöjligheter. Renoverade väggar och golv. Personalrum med nytt kök(2012), omklädningsdel med egna låsbara skåp, 2 toaletter(renoverade 2012) och dusch. Rymliga och välplanerade lagerutrymmen med bra hyllor. Varuintag med dubbeldörrar där man lätt kan köra in med pallar. Gästtoalett. Källare(58 kvm) med yttligare förvaringsmöjligheter. 

Butiken har musikanläggning i hela lokalen, larm med kameror och övervakningstjänst och larmbågar med larmbrickor till kläder. Tre kassor med avtal hos CashIt med betalsätt kontanter, konto/kreditkort, swish och faktura(företagskunder). Bra ventilerad lokal med kylanläggning.

6 stora skyltfönster mot gatan ger bra exponering av varor.

Gott om parkering finns på gården bakom butiken. 

Marknadsföring sker genom Facebook och Instagram mestadels. 

Ägaren driver butiken med hjälp av tre anställda och några timanställda.

Stora utvecklingsmöjligheter att bredda sortimentet då utrymme finns. Möjlighet finns även att dela av lokalen och behålla mindre del. 

Omsättning 6 milj(2018)

 

Respektera att inte störa personal med frågor.

 

Kontakt: Ellinor Norling

Tel: 070-620 37 48

Mejl: larose.torsby@telia.com